Industrijski epoksidni podovi

Industrijski epoksidni podovi –  Extra podovi nudi Vam uslugu postavljanja industrijskih epoksidnih podova u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj. Odličan su odabir za industrijske hale, skladišta, tvrtke i ostalo.

10 godina iskustva

Vrhunska usluga

Realne cijene

Držanje dogovorenih rokova

Extra Podovi

Ugradnja i popravak industrijskih epoksidnih podova

Kontaktiraj nas!

Pošaljite upit ili nas nazovite kako bi ste saznali više o epoksidnim podovima!

Kontakt broj

097 776 6828

Kontakt broj

0919546060

O INDUSTRIJSKIM EPOKSIDNIM PODOVIMA

Ovakav tip epoksidnog poda nešto je izdržlljiviji od podova namjenjenih kućanstvu. Idealan su izbor za postavljanje u razne industrijske hale, skladišta, tvornice kao obloga za podove tvrtki koje se bave građevinom i ostalo.

EPOKSIDNI PODOVI 1 - Extra podovi

ŠTO SU INDUSTRIJSKI PODOVI (Epoksi pod)

Epoksi pod napravljeni je kako bi izdržao i najzahtjevnije industrijske primjene. Industrijska epoksidna podna obloga je jedan od najjačih podnih sustava, jer može izdržati gotovo sve uvijete, od intenzivnih temperatura i kemikalija do teških opterećenja i drugih vrsta stresa na podlogu. Industrijski epoksid također nudi tlačnu čvrstoću oko 3x višu od betonskog poda na 10.000 PSI, a vlačna čvrstoća 10x jača od betonskog poda na 3.500 PSI. Sigurnost je uvijek briga broj jedan, a beton koji je izložen varijabilnim bojama može prikriti prisutnost kemijskih izlijevanja, sušene hrane, vode ili drugih tekućina koje mogu natopiti ili uprljati betona. S komercijalnim epoksidnim premazom u boji, vaše industrijsko postrojenje će imati odgovarajuću vidljivost potrebnu za održavanje sigurne i zdrave radne okoline. Refleksija svjetlosti i osvjetljenje prostora također se mogu poboljšati dodavanjem komercijalnog epoksidnog poda visokog sjaja. Vaši radni procesi mogu se poboljšati primjenom različitih boja epoksida na podu označavanjem sigurnih staza, lokacija stroja i još mnogo toga.

POSTAVLJANJE

Postavljanje industrijskih epoksidnih podova

Pir postavljanju epoksidnog poda na beton se nanosi epoksidna podloga kao tekućina, ali to nije boja; to je kombinacija visokokvalitetnih smola i učvrščivaća. Nakon nanošenja, epoksidna smola kemijski reagira i liječi izdržljiv plastični premaz koji se veže za beton. Kako bi se osigurao dugotrajan sustav poda, tvornički instalateri epoksidnog poda pripremaju betonsku podlogu dijamantnim brušenjem koji profilira beton i otvara pore.
Učvrsnuti industrijski premaz za epoksidne premaze djeluje kao zaštitna barijera za zaštitu betonske podloge od oštećenja dok se odupire čak i najtežim uvjetima. Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i dugovječnosti, industrijski epoksid često se koristi u uvjetima visoke potražnje kao što su tvornice, bolnice i proizvodni pogoni.

EPOKSIDNI PODOVI 2 - Extra podovi

Kontaktiraj nas!

Pošaljite upit ili nas nazovite kako bi ste saznali više o epoksidnim podovima!

Kontakt broj

097 776 6828

Kontakt broj

0919546060

Adresa

IV. Kozari put 24, Zagreb

Email

info@extrapodovi.hr

Kontakt broj

097 776 6828

Kontakt broj

0919546060

CompanyWall Bonitet Nagrada